Menu voor de maand maart

Elke dag aangeboden aan ALLE diensten!

 


 

Voorgerecht om te ontdekken

  Inzendingen – 

Lotte-medaillon gekookt op lage temperatuur

Gemarmerde preiwitjes met noribladeren

Forelkuit / zwarte knoflookolie

 

De elementen van een tartiflette – Terugkeer van skiën

Roblochon Espuma’s in Witte Wijn/Aardappelrisotto

Gekonfijte uien / Gerookte spekchips

 

– Het kenmerkende dessert –

Tsarina Aardappel

Royal Belgium Oscietra kaviaar 10 gr / Isigny crème / Gerookte paling

 

– Borden –

Geel gevogelte, rood label bij koken op lage temperatuur en gouden zwezeriken

Gereduceerd sap met gebrande uien / Eringy / Linzenpuree

Of

Kreeft van Vivier – 500/600 gr (Meerprijs €32)

Snack met Kruidenboter / Kruidengranailles / Groenten

                      

– Kazen –

Le Rompi van Ferme du Chemin Châtaignes

Schapen warm en licht geserveerd / Appel-perensiroop / Hazelnoten

 

– Desserts –

Pinacoladamousse

Batida Kokosijs / Krokante Witte Chocolade / Ananasgel / Kokoscrumble

° Menu’s worden aan hele tafels geserveerd °

——————————————————————

Menu met 2 gangen (Voorgerecht & Hoofdgerecht of Hoofdgerecht & Dessert) *: €35

De selectie wijnen wordt aangeboden voor € 25

Formule aangeboden bij Midis: donderdag, vrijdag en zondag

——————————————————————

Menu met 4 gangen (1 voorgerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert): €55

De wijnselectie wordt aangeboden voor € 35

 

Menu met 5 gangen (2 voorgerechten, hoofdgerecht, kaas, dessert): €69

De wijnselectie kost € 40

 

Menu met 6 gangen (2 voorgerechten, desserts, hoofdgerecht, kaas, dessert): €115

De wijnselectie kost € 45