Oktober Menu

Elke dag aangeboden aan ALLE diensten!


Voorgerechten om te ontdekken

– Voorgerechten –

Tartaar van hinde en terrine van ganzenlever met Adriatico

Espuma met kruiden / Briochebrood

Gerookte zalm mi-cuit 

Isigny-crème met bieslook / Forelkuit

Krokante venkel / kaviaar citroen

– Handtekening Entremets –

Tsarine Aardappel

Kaviaar Osciètre Royal Belgium 10 gr / Isigny room / Gerookte paling

– Gerechten –

Filet van mager vlees met Marinière saus

Selderij / Mosselen / Dille olie / Tuile van inktvisinkt

OF

Kreeft du Vivier – 500 / 600 gr ( Aanvoerprijs 32€ )

Snacké au Beurre d’Herbes / Gegrild met kruiden / Groenten

OF

Borst van wilde eend

Jus van verminderde port en salie / gekarameliseerde vijg met acaciahoning 

Butternut met Bleu des Moines en geplette walnoten

OF

Gele gevogelteborst op lage temperatuur gegaard

Jus van verminderde port en salie / gekarameliseerde vijg met acaciahoning 

Butternut met Bleu des Moines en fijngehakte walnoten

 

– Voorspel –

Zachte kaas Rompi de la ferme d

Rompi de la ferme du Chemin Châtaigne / Licht en warm geserveerd

Siroop van appel en peer / Kweepeer en abrikozen

– Desserts –

Vanille-ijs uit Madagaskar & Don Papa Rum

Génoise en Cacao Grué / Valhrona Chocolade warm geserveerd

° Menu’s worden aan hele tafels geserveerd °

——————————————————————

Menu met 2 gangen (Voorgerecht & Hoofdgerecht of Hoofdgerecht & Dessert) *: € 35

De selectie wijnen wordt aangeboden voor € 25

Formule aangeboden bij Midis: donderdag, vrijdag en zondag

——————————————————————

Menu met 4 gangen (1 voorgerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert): € 55

De wijnselectie wordt aangeboden voor € 35

Menu met 5 gangen (2 voorgerechten, hoofdgerecht, kaas, dessert): € 69

De wijnselectie kost € 40

Menu met 6 gangen (2 voorgerechten, desserts, hoofdgerecht, kaas, dessert): € 115

De wijnselectie kost € 55