Menu voor de maand maart
Elke dag aangeboden aan ALLE diensten!
Voorgerecht om te ontdekken
– Inzendingen –
Lotte-medaillon gekookt op lage temperatuur
Gemarmerde preiwitjes met noribladeren
Forelkuit / zwarte knoflookolie
De elementen van een tartiflette – Terugkeer van skiën
Roblochon Espuma’s in Witte Wijn/Aardappelrisotto
Gekonfijte uien / Gerookte spekchips
– Het kenmerkende dessert –
Tsarina Aardappel
Royal Belgium Oscietra kaviaar 10 gr / Isigny crème / Gerookte paling
– Borden –
Geel gevogelte, rood label bij koken op lage temperatuur en gouden zwezeriken
Gereduceerd sap met gebrande uien / Eringy / Linzenpuree
Of
Kreeft van Vivier – 500/600 gr (Meerprijs €32)
Snack met Kruidenboter / Kruidengranailles / Groenten
– Kazen –
Le Rompi van Ferme du Chemin Châtaignes
Schapen warm en licht geserveerd / Appel-perensiroop / Hazelnoten
– Desserts –
Pinacoladamousse
Batida Kokosijs / Krokante Witte Chocolade / Ananasgel / Kokoscrumble
° Menu’s worden aan hele tafels geserveerd °
——————————————————————
Menu met 2 gangen (Voorgerecht & Hoofdgerecht of Hoofdgerecht & Dessert) *: €35
De selectie wijnen wordt aangeboden voor € 25
Formule aangeboden bij Midis: donderdag, vrijdag en zondag
——————————————————————
Menu met 4 gangen (1 voorgerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert): €55
De wijnselectie wordt aangeboden voor € 35
Menu met 5 gangen (2 voorgerechten, hoofdgerecht, kaas, dessert): €69
De wijnselectie kost € 40
Menu met 6 gangen (2 voorgerechten, desserts, hoofdgerecht, kaas, dessert): €115
De wijnselectie kost € 45