Oktober Menu
Elke dag aangeboden aan ALLE diensten!
Voorgerechten om te ontdekken
– Voorgerechten –
Tartaar van hinde en terrine van ganzenlever met Adriatico
Espuma met kruiden / Briochebrood
Gerookte zalm mi-cuit
Isigny-crème met bieslook / Forelkuit
Krokante venkel / kaviaar citroen
– Handtekening Entremets –
Tsarine Aardappel
Kaviaar Osciètre Royal Belgium 10 gr / Isigny room / Gerookte paling
– Gerechten –
Filet van mager vlees met Marinière saus
Selderij / Mosselen / Dille olie / Tuile van inktvisinkt
OF
Kreeft du Vivier – 500 / 600 gr ( Aanvoerprijs 32€ )
Snacké au Beurre d’Herbes / Gegrild met kruiden / Groenten
OF
Borst van wilde eend
Jus van verminderde port en salie / gekarameliseerde vijg met acaciahoning
Butternut met Bleu des Moines en geplette walnoten
OF
Gele gevogelteborst op lage temperatuur gegaard
Jus van verminderde port en salie / gekarameliseerde vijg met acaciahoning
Butternut met Bleu des Moines en fijngehakte walnoten
– Voorspel –
Zachte kaas Rompi de la ferme d
Rompi de la ferme du Chemin Châtaigne / Licht en warm geserveerd
Siroop van appel en peer / Kweepeer en abrikozen
– Desserts –
Vanille-ijs uit Madagaskar & Don Papa Rum
Génoise en Cacao Grué / Valhrona Chocolade warm geserveerd
° Menu’s worden aan hele tafels geserveerd °
——————————————————————
Menu met 2 gangen (Voorgerecht & Hoofdgerecht of Hoofdgerecht & Dessert) *: € 35
De selectie wijnen wordt aangeboden voor € 25
Formule aangeboden bij Midis: donderdag, vrijdag en zondag
——————————————————————
Menu met 4 gangen (1 voorgerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert): € 55
De wijnselectie wordt aangeboden voor € 35
Menu met 5 gangen (2 voorgerechten, hoofdgerecht, kaas, dessert): € 69
De wijnselectie kost € 40
Menu met 6 gangen (2 voorgerechten, desserts, hoofdgerecht, kaas, dessert): € 115
De wijnselectie kost € 55