Een magische dag

Laten we over de gebeurtenis van een leven praten… een bruiloft, waarvoor de plaats van groot belang is. Deze moet uw meest geheime verwachtingen voldoen. Oude-, breukstenen en moderne architectuur gaan samen om de perfecte plaats te vormen voor dit magisch moment. Zaal, menu, dienst, animatie… een “all inclusive” bruiloft formule is heel praktijk zodat u slechte verrassingen en nutteloze problemen kunnen voorkomen. Een bruiloft moet tot in de kleinste details voorbereid zijn. Een bruiloft is een uniek moment.

Die dag moet PERFECT zijn. Daarom is ons management van een bruiloft volledig op maat gemaakt en individueel behandeld, door het voldoen van alle wensen van het bruidspaar en hun respectievelijk families. We insisteren op dat punt omdat het één van de meest belangrijk is in onze instelling. Bij Les Etangs, u hebt geen maître d’hôtel nodig, we zorgen er voor alles.

Zorg en aandact zijn onze onveranderlijke leiders bij de organisatie van elk evenement.

Partnerschap: we hebben besloten een associatie te maken met de traiteur Goosse by Agron Billa in het kader van bruiloften en recepties. U heeft nu de keuze ! Aarzel niet om met ons contact op te nement voor verder informatie.

Een ontspannende buitenruimte

Aperitief en maaltijd

De aperitief, benadrukt door zijn bellen, verenigt het gezin, de vrienden van de ouders en van de paar zelf en eveneens professionele kennissen.

In het algemeen, gasten maken gebruik van die gelegenheid om het bruidspaar te feliciteren. Het is ook het moment waarop beide families elkaar ontmoeten of beter kennis met elkaar maken.

De gekozen maaltijd (met of zonder ons hulp) gaat samen met het proeven van de wijnen die samen met de voorgestelde menu gaan.

Eindelijk blijft er de keuze van de tafellaken en de beste bloemenversiering.

Meer informatie nodig ? Aarzel niet om contact met ons op te nemen !