GASTRONOMISCH RESTAURANT, HOTEL, BRUILOFTEN EN RECEPTIES IN DE PROVINCIE LUIK

Uitzonderlijk kaderRaffineerde keukenWarme sfeer

Kom genieten van een culinaire ervaring vol smaken in een uitzonderlijk kader.

Ons gastronomisch restaurant ligt op slechts 15 minuten van Luik en biedt een unieke omgeving en sfeer vanaf het moment dat je aankomt.

De gastronomische keuken van onze chef zal je smaakpapillen zeker verrassen. Van de lunch tot het menu “Inspiration du Chef”, onze kaart belooft een explosie van smaken.

We heten u van harte welkom in ons restaurant en hopen dat u mooie herinneringen overhoudt aan uw verblijf bij ons.

Het Étangs-team

EEN UNIEKE PLEK MIDDEN IN DE NATUUR

Aux Etangs verwelkomt u in een unieke omgeving in Herve voor al uw speciale gelegenheden, of u nu wilt genieten van het comfort van onze kamers met uitzicht op de Etangs, wilt dineren in ons gastronomische restaurant of uw receptie of bruiloft wilt organiseren.

Reserveer een tafel

UITZONDERLIJKE KEUKEN

Het avontuur van Aux Etangs, vroeger een visserij en een bar, begon 40 jaar geleden met de opening van een restaurant. Destijds serveerde het restaurant kleinschalige maaltijden voor slechts 16 gasten. Vandaag de dag biedt het restaurant een verfijnde, eigentijdse keuken, met een lichte veranda en terras in de schaduw van platanen. De gastronomische keuken van onze chef zal je smaakpapillen zeker verrassen. Van de lunch tot het menu “Inspiration du Chef”, onze kaart belooft een explosie van smaken.

ORGANISEER UW EVENEMENT BIJ LES ETANGS

Ons etablissement ligt op slechts 15 minuten van Luik en biedt je de kans om de organisatie van je evenement of huwelijk in handen te nemen. Ontdek een plek vol charme, een combinatie van oude stenen, puin en moderne architectuur, met natuur zover het oog reikt.

ONS HOTEL

Breid je gastronomische ervaring uit met ons gloednieuwe hotel aan het water. Op een steenworp afstand van ons gastronomische restaurant kun je een korte wandeling maken en je door ons laten begeleiden naar je accommodatie voor een ontspannen nacht in het Pays de Herve. Op zoek naar nog meer ontspanning?

 

 

ONTDEK HET HOTEL