Naast de menu’s die we al jaren aanbieden, hebben we sinds februari 2024 een à la carte menu geïntroduceerd.
In feite passen we ons aan aan de eisen van onze hotelklanten.
Het menu is als volgt beschikbaar: Lunchtijd: donderdag & vrijdag + Avond: donderdag & zondag (behalve op speciale dagen zoals Moederdag, Valentijnsdag, etc. Neem contact met ons op voor meer informatie).
Om te delen
Gillardeau oesters
18,00€
Volgens beschikbaarheid / Sjalotten Dressing / Bruin Brood / Citroen / per 3 stuks
Paletta Ibérico de Bellota
28,00€
Geplette tomaat / Mini stokbrood
Vintage Sardines - « La Perle des Dieux »
16,00€
Toast Knoflook & Olie / 3, 5 & 7 jaar oud
Mini Huisgemaakte Garnalenkroketten - 6 stuks
22,00€
Gebakken peterselie / Kreeftenmayonaise
Voorgerechten
Carpaccio van rode garnalen
28,00€
Wasabi pinda's / Isigny room / E.V. olijfolie
Gerookte zalm
24,00€
Isigny room / Gemengde kruiden / Forelkuit / Citroen
Tsarine aardappel
50,00€
Royal Belgium Osciètre Kaviaar / Isigny Crème / Gerookte Paling / 10 gr
Carpaccio van Holstein rundvlees
24,00€
Parmezaan / Caprons / Rucola / Gepekelde sjalotten / Balsamicoazijn
Octopus tentakel
18,00€
Espuma de Bintjes / Groene olie / Gemengde kruiden / Rode pepers
Gouden kalfszwezerik
27,00€
Crème van champignonsoep / Puree van seizoensgroenten
La Mer
Dagelijkse perzik met witte boter
31,00€
Marktgroenten / Bintjespuree / Mayo Aïoli
Thai-style rode tonijn & koude groente nems
34,00€
Sesam / Wakame / Edamame / Wasabi mayonaise
Kreeften
Pappardelle met Kreeft - 1/2 Kreeft
36,00€
Kreeftensaus / Gemengde kruiden
Vivier kreeft - 500 / 600 gr
63,00€
Snacké met kruidenboter / Gegrilde groenten met kruiden / Groenten
Uitzonderlijk rundvlees
350 g Black Angus runderribstuk
39,00€
Maître d'Hôtel Boter of Madagaskar Zwarte Pepersaus / Hete groenten / Gegrilde groenten
Pure Black Angus filet 250 gr
39,00€
Maître d'Hôtel Boter of Madagaskar Zwarte Pepersaus / Hete groenten / Gegrilde groenten
Black Angus Tagliata
39,00€
Verse pasta / Vintage balsamico / rucola / Parmezaan
Lucht en aarde
Geel gevogelte, Label rouge gekookt bij lage temperatuur
29,00€
Bijgerechten Menu van de Maand
Onze visie op Osso Bucco
29,00€
Gremolata / Tomatensalade / Basilicum pasta / Oude Parmigiano Reggiano / Aubergines / Courgettes
Gouden kalfszwezerik
45,00€
Gereduceerd sap met gebrande uien / Eryngii / Linzenpuree
Fromages & Desserts
Manon & Lidjo's kaasplankje
17,00€
Druiven / Gedroogd fruit / Geitenkaasmousse / Appel- & perensiroop
Zoete Herve kroket
14,00€
Peer / Vijg / Rucola Brunoise / Hazelnoot siroop
Le Colonel Beluga
14,00€
Citroensorbet / Beluga wodka
Café Liégois
12,00€
Vanille / Koffie / Peket / Chantilly ijs met Siphon
Dame Blanche
12,00€
Madagascar Vanille ijs / Valhrona Chaud / Huisgemaakte slagroom met Siphon