Menu for the month of July

Offered every day to ALL services!

 


 

Appetizer to discover

  First course – 

Tartare de Bavette Irlandaise

Cromesquis d’Huître  / Ecume de Vodka / Céleri croquant au Persil et Ail Doux

 

Oeuf Parfait – 63°

Râpé de Truffes fraiches d’été / Dés de Pain Maison sauté au Beurre

Mousse et Lamelles de Champignons de Paris crus

 

The Signature Dessert –

Tsarina Potato

Royal Belgium Oscietra caviar 10 gr / Isigny cream / Smoked eel

 

– Main course –

Retour de notre Vision de la Bouillabaisse aux Poissons de Roche

Rouille / Baguettes Grillées / Légumes du Marché

OU

Magret de Canard laqué OU Volaille jaune Label rouge Cuisson basse T°

Galette de Riz poêlé / Mayonnaise aux 5 Epices / Noix de Cajou torréfiés

Edamamé / Shiso rouge / Jeunes Oignons   

OU

Homard du Vivier – 500 / 600 gr ( Supp. 32€ )

Snacké au Beurre d’Herbes / Grenailles aux Herbes / Légumes

                      

– Cheeses –

Douceur fromagère

Rompi de la ferme du Chemin Châtaigne / Servi Tiède tout en Légèreté

Sirop Pomme & Poire / Coing & Abricots

 

– Desserts –

Pavlova

Coulis de Framboises et Menthe / Stracciatella à la Menthe

Crumble au Chocolat  Noir / Ganache montée au Chocolat & Vanille    

° Menus are served by entire tables °

——————————————————————

Menu with 2 courses (Starter & Main course or Main course & Dessert) *: €35

The selection of wines is offered at 25€

Formula offered at Midis: Thursday, Friday and Sunday

——————————————————————

Menu with 4 courses (1 starter, main course, cheese, dessert): €55

The Wine Selection is offered at €35

 

Menu with 5 courses (2 starters, main course, cheese, dessert): €69

The Wine Selection is priced at €40

 

Menu with 6 courses (2 starters, desserts, main course, cheese, dessert): €115

The Wine Selection is priced at €55