Menu for the month of July
Offered every day to ALL services!
Appetizer to discover
– First course –
Tartare de Bavette Irlandaise
Cromesquis d’Huître / Ecume de Vodka / Céleri croquant au Persil et Ail Doux
Oeuf Parfait – 63°
Râpé de Truffes fraiches d’été / Dés de Pain Maison sauté au Beurre
Mousse et Lamelles de Champignons de Paris crus
– The Signature Dessert –
Tsarina Potato
Royal Belgium Oscietra caviar 10 gr / Isigny cream / Smoked eel
– Main course –
Retour de notre Vision de la Bouillabaisse aux Poissons de Roche
Rouille / Baguettes Grillées / Légumes du Marché
OU
Magret de Canard laqué OU Volaille jaune Label rouge Cuisson basse T°
Galette de Riz poêlé / Mayonnaise aux 5 Epices / Noix de Cajou torréfiés
Edamamé / Shiso rouge / Jeunes Oignons
OU
Homard du Vivier – 500 / 600 gr ( Supp. 32€ )
Snacké au Beurre d’Herbes / Grenailles aux Herbes / Légumes
– Cheeses –
Douceur fromagère
Rompi de la ferme du Chemin Châtaigne / Servi Tiède tout en Légèreté
Sirop Pomme & Poire / Coing & Abricots
– Desserts –
Pavlova
Coulis de Framboises et Menthe / Stracciatella à la Menthe
Crumble au Chocolat Noir / Ganache montée au Chocolat & Vanille
° Menus are served by entire tables °
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Menu with 2 courses (Starter & Main course or Main course & Dessert) *: €35
The selection of wines is offered at 25€
Formula offered at Midis: Thursday, Friday and Sunday
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Menu with 4 courses (1 starter, main course, cheese, dessert): €55
The Wine Selection is offered at €35
Menu with 5 courses (2 starters, main course, cheese, dessert): €69
The Wine Selection is priced at €40
Menu with 6 courses (2 starters, desserts, main course, cheese, dessert): €115
The Wine Selection is priced at €55