Oktober Menu

Elke dag aangeboden aan ALLE diensten!


Amuses om te ontdekken

– Voorgerechten –

Sint-Jakobsschelpen, kort gegrild
Bruine jus met lavas · Schorseneren · Zeekraal · Lardo di Colonnata

Borst van Anjou-duif, gerookt op beukenhout
Kippenlevermousse · Veenbessenboter
Knolselderbrunoise · Sjalotten · Bieslook

– Signatuur Tussengerecht –

Tsarine Aardappel
Royal Belgium kaviaar (10 g) · Isigny-room · Gerookte paling

– Hoofdgerechten-

Rug van everzwijn of boerderijhoenfilet
Wildjus met Calvados · Rode kool · Appelcompote
Pompoenmousse met rozemarijn · Cwènes di Gatte (traditionele aardappelkroketten)

Gegrilde rode mul & saffraanrisotto
Schaaldierenbisque · Dille-olie
Edamame · Gekonfijte citroen

Kreeft uit het homarium – 500/600 g (Supp. €32)
Gebakken in kruidenboter · Krielaardappeltjes met kruiden · Seizoensgroenten

– Nagerechten –

Assortiment Belgische en Franse Kazen (Supp. €5)
Druiven / Gedroogde Vruchten / Geitenkaasmousse / Appel- & Perensiroop

Liège koffiesabayon
Koffie-biscuit · Chocoladecrumble & crémeux
Quenelle van gerookt vanille-ijs uit Madagaskar

——————————————————————

Menu met 4 gangen (1 voorgerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert): € 58

De wijnselectie wordt aangeboden voor € 35

Menu met 5 gangen (2 voorgerechten, hoofdgerecht, kaas, dessert): € 70

De wijnselectie kost € 40

Menu met 6 gangen (2 voorgerechten, desserts, hoofdgerecht, kaas, dessert): € 115

De wijnselectie kost € 55