Oktober Menu
Elke dag aangeboden aan ALLE diensten!
Amuses om te ontdekken
– Voorgerechten –
Sint-Jakobsschelpen, kort gegrild
Bruine jus met lavas · Schorseneren · Zeekraal · Lardo di Colonnata
Borst van Anjou-duif, gerookt op beukenhout
Kippenlevermousse · Veenbessenboter
Knolselderbrunoise · Sjalotten · Bieslook
– Signatuur Tussengerecht –
Tsarine Aardappel
Royal Belgium kaviaar (10 g) · Isigny-room · Gerookte paling
– Hoofdgerechten-
Rug van everzwijn of boerderijhoenfilet
Wildjus met Calvados · Rode kool · Appelcompote
Pompoenmousse met rozemarijn · Cwènes di Gatte (traditionele aardappelkroketten)
Gegrilde rode mul & saffraanrisotto
Schaaldierenbisque · Dille-olie
Edamame · Gekonfijte citroen
Kreeft uit het homarium – 500/600 g (Supp. €32)
Gebakken in kruidenboter · Krielaardappeltjes met kruiden · Seizoensgroenten
– Nagerechten –
Assortiment Belgische en Franse Kazen (Supp. €5)
Druiven / Gedroogde Vruchten / Geitenkaasmousse / Appel- & Perensiroop
Liège koffiesabayon
Koffie-biscuit · Chocoladecrumble & crémeux
Quenelle van gerookt vanille-ijs uit Madagaskar
——————————————————————
Menu met 4 gangen (1 voorgerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert): € 58
De wijnselectie wordt aangeboden voor € 35
Menu met 5 gangen (2 voorgerechten, hoofdgerecht, kaas, dessert): € 70
De wijnselectie kost € 40
Menu met 6 gangen (2 voorgerechten, desserts, hoofdgerecht, kaas, dessert): € 115
De wijnselectie kost € 55









